Askartelu paskartelua

Sori, ei o tullu oikein päiviteltyä. On ollu tosi kiireistä ja lienee tää pikkujouluaika vaikuttanut niin paljon myös mun duuneihin kun on saanu jalkoja hoidella enemmän ja vähemmän. Pikkujouluaikaa ja onhan se hyvä raspaa kovettunumat pois ettei sukkikset hajoa kesken illan 🙂 J. pääsi myös yhteen ravintolaan nyt ektrailee ainakin tän pahimman sesongin ajaksi. Peukut pystyyn jos vaikka sieltä enemmänkin tulis hommia. Se on kyllä iso ketju, että jos ei tosta samasta raflasta niin toisesta sitten.

Työn vastapainoksi mä aloin miettimään jo joululahjoja. Olisi kiva tehdä jotain itse, mutta mullakin on vähän peukalo keskellä kämmentä. Mä osaan kyllä neuloakin, mutta mieluummin annan mummon pitää meidät sukissa. En tiedä onko tää vähän köyhä lahja, mutta mä aloin tekee kaikille niille joilla on takka tai puusauna tai muu tulipesä, niin sytykeruusuja. On tosi helppoja ja nopeita tehdä, ja meillä noita kynttilän pätkiä tulee aika hyvää tahtia kun poltellaan melkein joka ilta. Ei mun omat tosin oo yhtä hienoja kuin noissa blogeissa on. Mutta harjoitus tekee mestarin. Mietin, että mitä muita munakennoista voi tehdä, niin pinterestistä löysin ihania kukkia. Ajattelin näitä tehdä kanssa, tosin päivänkakkaran näköisiä ja laittaa niitä niitten sytykeruusujen kanssa samaan pakettiin. Ehkä jotain joulunamua teen kanssa mutta siihen en ole vielä ohjetta edes katsonut.

 

Nyt kun J. on siis ollu iltaisin duunissa niin oon aika paljon omineni kuunnellut musiikkia kans. En yleensä kauheasti kuuntele mitään, radio on töissä auki mutta kotona harvoin mitään kuunnellaan. Mutta nyt tunnelmoin James Bluntin tahdissa kissojen kanssa. Tykkään. Aivan törkeän hyvä.

Etenkin tää Bonfire Heart..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s