New life, here I come!!

Nonniin, taudit selätetty ja aloitin ihan urakalla tämän uuden elämän. En siis viime viikolla päässyt oikein tekee mitään kun olin kipeänä joten aloitin nyt sit eilen oikein tosissani tän urakan. Saas nähdä miten pitkälle päästään 🙂 Vielä en nyt huikeita tuloksia näe, eihän tässä ole kuin kaksi päivää takana mutta ei ainakaan vielä tule rahkat ja raejuustot korvista. Löysin muuten tällaisen hassun jutun tänään jossa luvataan tuloksia sillä että syö ihan mitä vaan 8 tunnin ajan ja sit loppuaika paastoa. Kuulostaa aika hauskalle.. Itse vaan kun on töissä niin ei oikein pysty tollasta vetää. Enhän mä voi töissä puputtaa koko ajan jotain. Vois olla aika hauska näky..heh..

thinkgym

Viimein saatiin tänne eteläänkin lunta ja ..pakkasta. Se vähän rajoittaa tota aerobisen osuutta mun dieetissä kun ei tule oikein -15 asteen pakkasessa tarvottua eikä todellakaan ennen duuniin menoa. Mutta kotijumppaa olen tehnyt. Tänään löysin kanssa juttua mitkä ovat suosituimpia treenibiisejä. Laitan tänne kans pari linkkiä niistä jos haluatte kuunnella. Tossa yläpuolella hieman inspiraatiokuvaa itselle 🙂 Tänään on ollut vapaapäivä treeneistä mutta huomenna taas jatkuu jumppailu. Pitää laittaa popit soimaan..

Sain tänään taas tarjouksen Monetti.fi – pikavippi-paikasta. Aina ne tarjoaa lainaa silloin kun mulla ei ole akuuttia tarvetta mutta säästetään tarjous 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s